tirsdag 22. januar 2013

Jukse litt ;)

Kommer med et lite tips i dag, om hvordan man kan jukse litt slik at feks et noteark ser gammelt ut :)


Jeg googler litt og finner noter på nettet, så lettvint vettu ;) Skriver ut de jeg syns ser fine ut. (Kan ikke lese noter, til tross for flere år i korps som barn.....uffda )

Her har jeg fylt opp ei lita langpanne med kaffe, legger arket nedi og lar kaffen trekke seg inn. Bør ikke ligge for lenge....da blir det vel bare smulder til slutt ;)Så er det bare å få tørket arkene, man kan henge de opp eller legge de på handduker ol. Dette bildet er fra sommerhalvåret og de ligger ute til tørk i sola .


Så er det bare å finne bruksområder da....å de er det maaange av :)

Her er noe av det jeg har brukt de til:
Noe som også er stilig, er å rulle arket sammen og knyte et bånd (silke, blonde, hamptråd el) og bruke den i seg selv som en dekorasjon :)


Ha en fortryllende dag alle sammen


post signature


4 kommentarer:

 1. Vips så er jeg inne i en fin blogg!
  Takk for kommentar hos meg, det setter jeg pris på!
  Legger meg til som følger her ;)

  Anita i nr. 8

  SvarSlett
 2. Hei på deg.
  Så lurt! Tusen takk for tipset.
  Ønsker deg en riktig fin fin kveld, og en glad ny dag i morgen :)
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Dr Malawi er som en far for farløse .. jeg aldri trodd disse vil virkelig gjøre en forandring i mitt ekteskap, og jeg aldri har det i min tanke at jeg noensinne kunne vært med min mann Mr Devis etter skilsmisse og slutter vår 33years ekteskap. ... livet mitt var opprørt jeg visste aldri hvor du skal begynne fra når mannen min slo opp med meg ..... mitt navn er Tanisha Devis fra Polen, men giftet seg og bor i Chicago USA, er spellofsolutiontemple@yahoo.com retten e-postadresse for å ta kontakt for en øyeblikkelig hjelp i å få din kjæreste tilbake .... Min mann og jeg har vært sammen i 33years før han skilte meg og jeg var så opprørt fordi jeg trodde jeg har mistet mitt ekteskap for alltid ... jeg gjorde alt jeg kunne for å ta for min mann til å bringe meg tilbake hjem, men alt for å være forgjeves .. jeg måtte reise bort fra min tilstand fordi jeg ikke hadde noe sted å bo fordi mitt hjem var ikke rette for meg å bo fordi min mann ønsker meg ut av th huset, jeg reiser til en venn av meg i California, en natt, når jeg søker på en god spell caster resultater som bidrar til å bringe tilbake tapte elskers og mannen, fant jeg en interessant historie som ble delt av Santana Valdez fra Texas Huston, om en god spell caster kalt Dr Malawi, og hvordan han hjalp henne med å få hennes mann hjem, og jeg bestemte meg for å sette en prøve å kontakte ham ... han svarte meg tilbake .. Jeg trodde først dette var bare normal og han fortalte meg at jeg skulle få tilbake min mann etter en periode på 28hours jeg fortsatt tvilte ham .... Men i dag som jeg deler disse gode nyheten er for meg å uttrykke min erfaring til alle hele universet som disse er en god spell caster som hjelper i å bringe tilbake tapte elskere og han er (spellofsolutiontemple@yahoo.com) eller ring 27620171252 jeg er lykkelig med min mann og mine 3 barn: Bli, Wendy, JEFF ... flott Malawi jeg takker deg for å hjelpe meg å få min familie tilbake .... er hans e-postadresse (spellofsolutiontemple@yahoo.com)

  SvarSlett
 4. Mitt navn er Kim Leon. Jeg er her for å spre hele arbeidet er en ekte magi Gorge kalt Dr Ogudugu som bare har bidratt til å hente foreningen av mann og forholdet vårt er sterkere og glede og lykke i ekteskapet vårt. Jeg har mye svindel, falske spell trinser, men jeg senere ringte en venn i Ogudugu Dr. Tammy Smith er en stor mann som vil hjelpe ham til å gjenopprette forholdet tilbake med sin husband.He kan hjelpe meg og tørke bort mine tårer. Dette gjør at målgruppen for denne fantastiske vitnesbyrd for alle som ønsker å kontakte ham via e-post GREATOGUDUGU@GMAIL.COM
  1. Få ditt EX LOVER TILBAKE.
  2. BLI SPELL.
  3. WINNING lotteri.
  4. Breaking GENERASJON KURS.
  5. Den første jobben.
  6. fruktbar.
  7. PENGER SPELL.
  8. kur HIV og mange flere.
  9. HERBAL CARE.
  10. BEAUTY SPELL.
  11. BUSINESS å gå videre GODT ..

  SvarSlett